Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 01 Temmuz 2023 - 09:19 Yorum: 0

Kayıp Berzeg’i gördüm dedi, tansiyon bir anda yükseldi

Balıkesir’in Gönen ilçesinde 15 gün önce kaybolan Korhan Berzeg hala bulunamadı. Amerika Birleşik Devletleri’nde Dünya Bankası’ndan emekli olan Berzeg, köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Kaybolmasının...

Kayıp Berzeg’i gördüm dedi, tansiyon bir anda yükseldi

Balıkesir’in Gönen ilçesinde 15 gün önce kaybolan Korhan Berzeg hala bulunamadı. Amerika Birleşik Devletleri’nde Dünya Bankası’ndan emekli olan Berzeg, köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Kaybolmasının ardından 15 gün geçen Berzeg’i gördüğünü iddia eden bir kişiden alınan bilgilerle ekipler teyakkuza geçti.
Gönen Armutlu kırsal mahallesinde arama kurtarma çalışmaları yürütüldüğü sırada Gönen Merkez Tırnavo Mahallesinde bir vatandaş Korhan Berzeg’i gördüğünü iddia etmesi üzerine ihbarı alan yetkililer seferber olarak görüldüğü iddia edilen Tırnova Mahallesine intikal ederek vatandaşı buldu, ondan bilgiler aldı. Görüldüğü iddia edilen mahalledeki atıl durumda olan yapılarda ve inşaat alanlarında aramalar yapıldı. Çevrede bulunan iş yerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye alan Jandarma Ekipleri Korhan Berzeg’e ait bir iz bulunmadığını bildirdi. Bunun üzerine arama ve kurtarma çalışmaları kaybolduğu Armutlu kırsal mahallesinde devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber