Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Kasım 2022 - 16:43 Yorum: 0

Kadıköy’de metrobüsün duvara çarptığı kaza kamerada

Kadıköy'de perondan dışarı fırlayan bir metrobüs, otomobillerin geçiş yaptığı yolun karşısına geçerek duvara çarptı.

Kadıköy’de metrobüsün duvara çarptığı kaza kamerada

Kadıköy'de perondan dışarı fırlayan bir metrobüs, otomobillerin geçiş yaptığı yolun karşısına geçerek duvara çarptı. Metrobüsün ortalığı savaş alanına çevirdiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Kadıköy'de Söğütlüçeşme metrobüs durağında meydana geldi. Sürücü T.A.'nın kontrolünden çıkan ve içinde sadece sürücünün bulunduğu metrobüs, perondan dışarı fırlayarak otomobillerin geçiş yaptığı yolun karşısına geçip duvara çarparak durdu. M.G. ve N. T. isimli vatandaşların yaralandığı kaza nedeniyle çevredekiler de büyük panik yaşadı. Sürücü T.A.'nın, metrobüsü arızasından dolayı park yerine götürdüğü esnada frenlerinin tutmaması üzerine duvara çıktığını belirttiği öğrenildi.

Kaza anı kamerada

Perondan çıkan metrobüsün yolun karşısına geçip duvara çarptığı kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde peronda ilerleyen metrobüs perondan dışarı çıkıyor ve yolun karşısına geçip duvara çarpıyor. Çevredekiler de metrobüsün yanına koşuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber