Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 30 Kasım 2022 - 11:33 Yorum: 0

"Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için topyekun mücadele şart"

Kütahya Valisi Ali Çelik, 2021 yılında 312, 2022 yılında 377 kadın ve çocuğun Kadın Konukevleri'nde ağırlandığını söyledi.

'Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için topyekun mücadele şart'

Kütahya Valisi Ali Çelik, 2021 yılında 312, 2022 yılında 377 kadın ve çocuğun Kadın Konukevleri'nde ağırlandığını söyledi.

Kadına yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için topyekun mücadelenin şart olduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, "Bazen öyle anlar vardır ki hayatımızda; o zorluk, içine düştüğümüz sıkıntı, bizim kendi ayaklarımız üzerinde durmamız için fırsat verir. Sıkıntı ve zorlukların insan hayatında olmaması mümkün değil. Bir zemin bulduğunuz anda tekrar doğrulmayı, yükselmeyi, ayakta durmayı başarmak çok önemli. Yan yana durarak, birbirimize destek vererek o zorlukları birlikte aşabiliriz. Özellikle devletimizin kadına yönelik şiddete karşı yürüttüğü mücadele, bu konudaki farkındalığı bizim güç birliği yapmamız için ortak bir zemin oluşturuyor. Kadına karşı şiddetin ortadan kalktığı bir dünyada yaşamak için sizlerle beraber el birliğiyle bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Beraber olma ve güç birliği yapma zeminini oluşturmak için gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber