Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 02 Mart 2024 - 17:46 Yorum: 0

Kadınlar gününde komedi rüzgarı esecek

Eda Özyurt, Rüya Aslangül ve Ümmühan Özden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel stand-up gösterisi ile Ankara Route Sahnesi’ne çıkıyor.8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için düzenlenen programda 3 kadın komedyen, izleyenleri kahka...

Kadınlar gününde komedi rüzgarı esecek

Eda Özyurt, Rüya Aslangül ve Ümmühan Özden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel stand-up gösterisi ile Ankara Route Sahnesi’ne çıkıyor.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için düzenlenen programda 3 kadın komedyen, izleyenleri kahkahalara boğacak. Eda Özyurt, Rüya Aslangül ve Ümmühan Özden’i; 8 Mart akşamı aynı sahnede bir araya getirecek özel gösterinin biletleri Biletinial’da satışa çıktı. Mizah dolu ve eğlenceli, Kadınlar Günü Özel Stand-up Partisi’nde 3 kadın komedyen birbirinden ilginç ve özgün gösterilerini sahneleyecek. Kendisini gündüzleri drama ve yoga eğitmeni, akşamları komedyen olarak tanımlayan Eda Özyurt, "Uyanan Güzel" gösterisi ile uyanana kadar başına gelenleri anlatacak. "Rüya’nda mı Güldün?" gösterisi ve "Kadınlar Matinesi Stand Up" etkinlikleri ile tanınan Rüya Aslangül, interaktif stand up gösterisi ile seyircilere keyifli dakikalar yaşatacak. Kısa bir süre önce stand-up yolculuğuna başlayan Ümmühan Özden ise çarpıcı ve ezber bozan tarzıyla sahnede olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber