Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı00:12 Ulukışla - Pozantı yolunda zincirleme kaza: 2 ölü00:08 Kahramanmaraş’taki fabrika yangını dron ile görüntülendi
Eğitim 27 Temmuz 2016 - 12:38 Yorum: 0

Kadir Has Üniversitesi meslek edindirmede fark oluşturuyor

Kadir Has Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, öğrencilerin saygın ve geçerli bir meslek edinmelerini sağlama konusunda fark oluşturuyor.

Kadir Has Üniversitesi meslek edindirmede fark oluşturuyor

Kadir Has Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, öğrencilerin saygın ve geçerli bir meslek edinmelerini sağlama konusunda fark oluşturuyor. Fakültenin farklılığını ve ayrıcalığını sağlayan temel yaklaşım ise eğitim-öğretim yöntemlerinde mesleki uygulamalara ağırlık verilmesi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin temel eğitim-öğretim yönteminde mesleki uygulamaların ön plana çıkarıldığını belirten Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ömer L. Gebizlioğlu, "Fakültemiz ders programlarında ilk sınıflarda çağdaş bilimsel eğitime yeterli düzeyde yer verilmektedir. Ancak, meslek ve uzmanlık kazandırma amacının gerçekleşebilmesi için ileri sınıflarda asıl ağırlık mesleki bilgilerin verilmesine ve uygulamalara verilmektedir. Bu sayede fakültemizden mezun olan öğrenciler, bir meslek sahibi olarak kendilerini çalışma hayatına yakın hissetmektedir. Ayrıca mesleki uygulamalar, mezunlarımızın alanlarında iş bulma çabalarına önemli ölçüde katkı sağlamaktadır" dedi.

Eğitim dili Türkçe, staj imkanları çok geniş

Eğitim dili Türkçe olan, programlarında yoğun İngilizce dersleri bulunan, ancak isteyen öğrencilerinin üniversitenin Yabancı Diller Yüksekokulu hazırlık sınıfında bir yıl yabancı dil programına katılabildiğini ve böylece üniversitenin tüm bölümlerinden rahatlıkla dersler alma olanağına sahip olan Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde öğrencilerin farklı eğitim fırsatlarından yararlanmasının oldukça kolay olduğunu kaydeden Prof. Dr. Gebizlioğlu, "Fakültemiz veya üniversitenin diğer fakülteleri lisans programlarında çift ana dal ve yan dal programları ile öğrencilerimizin çok disiplinli eğitim fırsatlarından daha çok yararlanması mümkün. Fakültemiz, öğrencilerimizi mezuniyet sonrası hayata daha iyi hazırlamak için birçok anlaşmaya imza atmıştır; dünyanın tanınmış üniversiteleriyle öğrenci değişim programlarımız mevcuttur. Sanayi ve hizmet sektörlerinden önemli kuruluşlar ile eğitim ve staj anlaşmalarımız bulunmaktadır. Staj imkanlarımızın geniş olması, mezunlarımıza iş bulma süreçlerinde büyük avantaj sağlamaktadır" şeklinde konuştu.

Kadir Has Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü olmak üzere dört bölüm bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber