Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Nisan 2024 - 11:28 Yorum: 0

Kağıthane’de yumruklu sokak kavgaları: Marketin önüne "park edemezsin" diye saldırdı

Kağıthane’de market çalışanı iddiaya göre, dükkan önüne park etmek isteyen sürücüye saldırdı. Çağlayan’da ise yabancı uyruklu şahıslar, henüz bilinmeyen bir nedenle sokak ortasında tekme ve yumruklu kavga etti. O anlar vatandaşların cep tel...

Kağıthane’de yumruklu sokak kavgaları: Marketin önüne 'park edemezsin' diye saldırdı

Kağıthane’de market çalışanı iddiaya göre, dükkan önüne park etmek isteyen sürücüye saldırdı. Çağlayan’da ise yabancı uyruklu şahıslar, henüz bilinmeyen bir nedenle sokak ortasında tekme ve yumruklu kavga etti. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda market çalışanı iddiaya göre, dükkan önünde mal indirmek veya park etmek isteyen sürücüleri sert biçimde uyarmaya başladı. Bir sürücü uyarıyı dikkate almayınca taraflar arasında kavga çıktı. Tekmeli ve yumruklu kavgayı çevredeki esnaflar güçlükle ayırdı.

Yabancı uyruklular birbirine vurdu
Çağlayan Mahallesi’nde ise yabancı uyruklu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı yine çevre esnafı ayırmayı başardı. Yaşananlar vatandaşların cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber