Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Mayıs 2024 - 20:18 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:18 Yorum: 0

Van’da ’Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği’ kuruluyor

Van'da "Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği"nin kurulmasına karar verildi.

Van’da ’Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği’ kuruluyor

Van'da "Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği"nin kurulmasına karar verildi.

CumhurbaşkanlığıKararı ile Resmi Gazete'de yayımlanan Van'da "Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği"nin kurulmasına verilen kararı, Van Valiliği sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşımda, "Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği, Van Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde ilçe belediyelerinin de desteğiyle Van'ın yaklaşık 20 bin kilometre karelik tüm mülki sınırlarında bulunan rehabilitasyona ve bakıma muhtaç evcil ve yabani sahipsiz hayvanların en iyi şekilde korunmasını sağlayacak" ifadelerine yer verildi.

Kurulacak birlik sayesinde Van'da, kanadı kırık bir kuş, ayağı kırık bir kedi, köpek kalmayacağını ifade eden Van Valisi Dr. Ozan Balcı, "Biz hayvanlara dostuz, hayvanları önemsiyoruz. Aç açıkta hayvan kalmaması, yaralarının ve hastalıklarının tedavi edilmesi için çalışıyoruz. Hayvanlara merhamet etmeliyiz. Onlar bizim hayatımızın vazgeçilmez parçalarıdır. Van'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber