Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Kasım 2015 - 11:08 Yorum: 0

Kanalboyu ağaçlardan arındırılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Kanalboyu'nda üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kanalboyu ağaçlardan arındırılıyor!

MALATYA GÜNCEL - Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Kanalboyu'nda üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Malatyalıların 4 mevsim boyunca uğrak yerlerinden biri olan Kanalboyu’nun daha nezih bir görünüme kavuşturulması için proje çalışmalarını tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kanalboyu’nda sağlıksız ağaçlar ve yayaların yürümesine engel teşkil eden ağaçlar bir bir ardına sökülüyor.

Ortadan akan suyun görselliğinin ön plana çıkarılacağı projede, ilk olarak altyapı çalışmaları tamamlandı. Kernek istikametinden Hürriyet Parkı istikametine giden yolda, su, kanalizasyon, telefon, internet ve elektrik hatları yenilendi.. Üst yapı çalışmaları kapsamında ise araç yolları, kaldırım düzenlemeleri, aydınlatma ve su kanalı düzenleme çalışmaları yapılacak.

img_9575.jpg

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, "hiçbir ağacın kesilmeyeceği" açıklanan projede  bir çok ağacın kesildiği gibi bazılarının ise yerinden söküldüğü gözlemlendi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber