Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Mayıs 2023 - 13:08 Yorum: 0

Kanser hastası kadının şüpheli ölümü

Adana'da kanser hastası kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kanser hastası kadının şüpheli ölümü

Adana'da kanser hastası kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kadının vücudunda darp izleri bulunması üzerine oğlu gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hüseyin A., eşi Nazire Ş. ile birlikte kanser hastası annesi Türkiye A.'yı tedavi için Adana Şehir Hastanesine götürdü. Acil servise getirilen kadına doktorlar müdahale etti. Bu sırada Türkiye A., oğlu ve gelini tarafından tuvalete götürüldü. Hüseyin A. sedyedeki annesi fenalaşınca sedyeyi sallamaya başladı. Hüseyin A.'yı bu sırada tuvalete gelen bir görevli gördü. Kadın hemen servise alındı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktorlar, yaptıkları muayenede kadının vücudunda hastaneye ilk geldiğinde darp izi olmadığını ancak tuvalete gidip geldikten sonra darp izine rastladıklarını bildirdi. Bunun üzerine Hüseyin A. gözaltına alındı. Annenin cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber