Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 10 Ağustos 2023 - 13:02 Yorum: 0

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde Nevşehirliler Ziynet Sali ile coştu

Nevşehir’de düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde Ziynet Sali rüzgarı esti.Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali, birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Festival çerçevesinde dün akşam Ziynet Sali, Göre...

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde Nevşehirliler Ziynet Sali ile coştu

Nevşehir’de düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde Ziynet Sali rüzgarı esti.
Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali, birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Festival çerçevesinde dün akşam Ziynet Sali, Göreme Festival Alanı’nda Nevşehirliler ile buluştu. Ünlü şarkıcı, ezbere bilinen şarkılarının yanı sıra sevilen türkülerle de dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Alanı dolduran binlerce kişi, sevilen sanatçının şarkılarını hep bir ağızdan söylediler. Festival çerçevesinde Avanos Amfi Tiyatro’da da Süheyl ve Behzat Uygur, ’Hey Gidi Günler’ oyunuyla sahne aldı. Uygur kardeşler, yıllardır biriktirdikleri hatıralarını anlatırken, izleyiciler kahkahalara boğuldu. Seyircilerin de interaktif olarak rol aldığı oyunda, Uygur kardeşler zaman zaman nostaljik şarkılar da seslendirdi.
Festival çerçevesinde Paşabağları Vadisi’nin eşsiz atmosferinde de ’Meali-Yi Sema’ programı düzenlendi. Postnişin Fatih Çıtlak’ın anlatımındaki programda aslına uygun olarak ’Sema Mukabelesi’ gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber