Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 01 Şubat 2023 - 11:18 Yorum: 0

Kar timleri sahada

Kastamonu Belediyesi kar timleri gece başlayan kar yağışıyla birlikte sahaya inerek ulaşımda bir aksaklık yaşanmaması için tuzlama ve kürüme çalışmalarına...

Kar timleri sahada

Kastamonu Belediyesi kar timleri gece başlayan kar yağışıyla birlikte sahaya inerek ulaşımda bir aksaklık yaşanmaması için tuzlama ve kürüme çalışmalarına başladı.

Kastamonu'da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı için Kastamonu Belediyesi karla mücadele ekipleri, sahaya indi. Ekipler tarafından ulaşımda sorun yaşanmasını önlemek için cadde ve sokaklarda küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Karla mücadele ekiplerini kış aylarına girmeden önce oluşturduklarını söyleyen Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, "Kar yağışıyla birlikte ekiplerimiz saha çalışmalarına başladı. 7 gün 24 saat esasına göre hayatın yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına bizler sahada olacağız. Kar berekettir, yağışın olmasından dolayı mutluyuz. Bizler ekiplerimizle ulaşımın ve hemşehrilerimizin günlük yaşantılarının olumsuz olarak yağıştan etkilenmemesi adına gerekli çalışmayı yapıyoruz" dedi.

Yağışın hayatı olumsuz etkilememesi için tuzlama ve kürüme çalışmalarını sürdüren ekipler şehrin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber