Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 05 Şubat 2023 - 19:48 Yorum: 0

Kar yağışı Taksim Meydanı’nda tipiye dönüştü

İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerinde tipiye dönüştü. Taksim Meydanı'nda tipi şeklinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar...

Kar yağışı Taksim Meydanı’nda tipiye dönüştü

İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerinde tipiye dönüştü. Taksim Meydanı'nda tipi şeklinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da gün içerisinde zaman zaman etkili olan kar yağışı akşam saatlerinde de etkisini artırdı. Kar yağışı Taksim Meydanı'nda da tipi şeklinde etkili oldu. Tipi nedeniyle bazı vatandaşlar ilerlemekte güçlük çekti. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi kar küreme araçları herhangi bir olumsuzluğa karşı Taksim Meydanı'nda hazırda bekledi.

Kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini artırarak devam edeceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber