Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:02 Önüne minibüs çıkınca direksiyonu kırdı, son sürat işyerine girdi12:02 DPÜ Öğretim Üyesi Aygün’den, Üsküp’te “Anadolu Ekolojisinden” isimli sergi12:02 MSB Kaynakları:" (Almanya’nın Savunma Sanayiindeki Kısıtlamaları hakkında)...12:00 Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak12:00 Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti12:00 Elazığ’da hırsızlar kümesten 60 tavuk ve 2 kangal yavrusu çaldı, 11 tavuğu...12:00 MSB: "Son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6’sı terör örgütü...11:59 MSB: "PKK terör örgütünün Irak tarafından ’yasaklı örgüt’ ilan edilmesi yön...11:59 Dilan Polat mahkemede gözyaşlarına boğuldu11:58 ’Yalancı veba’ martıları vurdu: Binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölme...11:58 Eskişehir için rüzgar ve toz taşınımı uyarısı11:57 Kentsel dönüşüm İnönü’den başlıyor11:57 Eksik ve yapılabilirlikten uzak projeler elenir11:56 Kadavra köpekleri ormanda Korhan Berzeg’e ait iz arıyor11:56 Özalp’ta minik öğrenciler sinema ile buluştu11:56 KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç’a "birlik" vurgusu11:55 Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbis...11:54 Trabzon’da tüneldeki zincirleme kazada hayatını kaybeden kamyon sürücüsü il...11:54 Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı’ya11:53 Piyasa değeri 1 milyon 850 lira gümrük kaçacağı ürün ele geçirildi: 8 gözal...
23 Nisan
Yerel 03 Şubat 2023 - 20:08 Yorum: 0

Kar yağışını cümbüş çalarak şarkıyla karşıladılar

Muğla'da beklenen kar yağışının başlaması ile Günlüce Mahallesi sakinleri cümbüş çalarak şarkı söyledi.

Kar yağışını cümbüş çalarak şarkıyla karşıladılar

Muğla'da beklenen kar yağışının başlaması ile Günlüce Mahallesi sakinleri cümbüş çalarak şarkı söyledi.

Ülke genelinde olduğu gibi Muğla'da da soğuk hava etkisini göstermeye devam ederken, yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Yağan kar sonrasında ise bazı vatandaşlar, kar sevincini cümbüş çalarak ve şarkı söyleyerek yaşadı. Günlüce Mahallesi'nde yaşayan ve karın tadını çıkaran Memduh Çimen isimli bir vatandaş, kar eşliğinde cümbüş çalarak "Bir güzel sevmiştim" şarkısını seslendirdi. Sosyal medya üzerinde paylaşılan o anlar ise vatandaşlar tarafından tıklanma rekoru kırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber