Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Nisan 2024 - 16:26 Yorum: 0

Karacabey’de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde motosiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Canbalı Mahallesi’nde merdiven boşluğuna bırakılan motosiklet çalındığı ihbar...

Karacabey’de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde motosiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Canbalı Mahallesi’nde merdiven boşluğuna bırakılan motosiklet çalındığı ihbarının ardından yoğun bir çalışma başlattı.
Olaya karıştığı belirlenen şüpheli B.K. (20) ve K.B. (20) isimli şahıslar gözaltına alındı. Çalınan motosiklet ise bulunarak sahibine teslim edildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan B.K. (20) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, K.B. (20) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayı gerçekleştiren şahıslardan B.K.’nin daha önce gerçekleştirmiş olduğu hırsızlık suçundan da kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası olduğu öğrenildi.
Güvenlik kamerasınca hırsızlık anı kaydedilen görüntülerde, apartmana giren şüphelilerin motosikleti alıp uzaklaştığı görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber