malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Haziran 2024 - 18:04 Yorum: 0

Karaçay deresi turizme kazandırılıyor

Osmaniye’nin can suyu Karaçay Deresi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı destekleri turizme kazandırılıyor.DOĞAKA, Osmaniye kent merkezinden geçen ve şehir imajına katkı sağlaması hedeflenen "Karaçay Deresi Alt Yapı İyileştirme ve Karaçay...

Karaçay deresi turizme kazandırılıyor

Osmaniye’nin can suyu Karaçay Deresi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı destekleri turizme kazandırılıyor.
DOĞAKA, Osmaniye kent merkezinden geçen ve şehir imajına katkı sağlaması hedeflenen "Karaçay Deresi Alt Yapı İyileştirme ve Karaçay Deresinin Turizm ve Rekreasyon Amaçlı Düzenlenmesi" projeleri ile bölgeye desteklerini sürdürüyor. 2023 yılında DOĞAKA’nın, Osmaniye Valiliği ile beraber finanse ettiği; Karaçay Deresine yerleştirilen; 3,5 metre yüksekliğinde, yaklaşık 40 metre uzunluğundaki şişirilebilir bent sayesinde, Fakıuşağı Köprüsünden başlayarak, ortalama 60 metre genişliğinde, 350 metre uzunluğundaki mesafede su seviyesi, aynı düzeyde tutularak durgunlaşması sağlanabildi. Karaçay’a renk katan ışıklı, müzikli ve hareketli üç boyutlu gösteri yapan fıskiyeler ile ziyaretçiler dere manzarasını izlerken, restoran ve seyir terasları ile vakit geçirebilecek alternatif mekanlar bölgeye kazandırıldı. Bölgenin ülke turizmine kazandırılması için yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri