Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:24 Sınav günü gürültü kirliliği yapılmaması yönünde uyarı08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı
Kültür 25 Eylül 2022 - 17:23 Yorum: 0

Karaduvar Balık Festivali heyecanı ikinci gününde de devam etti

Mersin'de, Akdeniz Belediyesince bu yıl 3.'sü düzenlenen "Karaduvar Balık Festivali" coşkusu, ikinci gününde de kesintisiz devam etti.

Karaduvar Balık Festivali heyecanı ikinci gününde de devam etti

Mersin'de, Akdeniz Belediyesince bu yıl 3.'sü düzenlenen "Karaduvar Balık Festivali" coşkusu, ikinci gününde de kesintisiz devam etti. Büyük ilgi gören festivalde konuklara 10 tona yakın ekmek arası sardalya ikram edildi.

Karaduvar Mahallesi sahilinde hazırlanan festival alanını ziyaret eden binlerce vatandaş, ücretsiz dağıtılan balık-ekmek ve şalgamdan alabilmek için çok uzun kuyruklar oluşturdu. Farklı müzik gruplarının konserleri, flayboard ve yelkenlilerin gösterileri, sporcuların performansları, bilgi yarışmaları, uçurtma şenliği, çocuk eğlence alanları ile şenlenen festival alanına, ilk gün olduğu gibi ikinci günde de on binlerce insan aralıksız akın etti. Aileler, çocukları ve sevdikleri ile birlikte deniz kenarında hem gönüllerince eğlendi hem de ikram edilen lezzet dolu sardalya-ekmek yemenin keyfini yaşadı.

Lezzeti, eğlence ile buluşturan festival

Bu yıl Karaduvar Balık Festivali'nin 3.'sünü gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Festivalimizi ikinci gününde de ziyaret eden on binlerce insanımız, hem çocuklarıyla eğleniyor hem de balık-ekmek yemenin keyfini yaşıyor. Festivalimizin sürdüğü 2 gün boyunca konuklarımıza 10 ton civarında balık-ekmek ikram etmiş olacağız. Festivalin ilk günü olan cumartesi akşamı, yine on binlerce insanımız, sevilen sanatçı Hakan Altun konserini dinlemek için festival alanını doldurdu. Alanı, gerçekten büyük bir coşku ve heyecan sardı. Lezzeti eğlence ile buluşturduğumuz balık festivalimiz de artık gelenekselleşti. Böylesi bir organizasyonu Akdeniz'e, Mersin'e ve Karaduvar halkına kazandırmış olmaktan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Şehir içinden olduğu gibi şehir dışından da her yaştan on binlerce insanımızın akın ettiği festivalimizin gerçekleşmesine katkı sunan Kültür ve Turizm Bakanlığımıza ve emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber