Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 25 Mart 2024 - 14:30 Yorum: 0

Karagöz ve Hacivat Ramazan akşamlarının tadı oldu

Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat, çocukları kahkahaya boğarak bu yıl 11 ayın sultanı için Sakarya’da açılan Ramazan Sokağı’nın tadı, tuzu oldu.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı etkinlikleri Ra...

Karagöz ve Hacivat Ramazan akşamlarının tadı oldu

Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat, çocukları kahkahaya boğarak bu yıl 11 ayın sultanı için Sakarya’da açılan Ramazan Sokağı’nın tadı, tuzu oldu.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı etkinlikleri Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Karagöz ve Hacivat canlı tiyatro gösterimi ile devam etti. Miniklerin ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği program sonunda sanatçıların performansı ayakta alkışlandı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklama, “Ramazan ayının manevi havasını yaşatmak için geleneksel Türk Tiyatrosu’nun en popüler türünü bugün hem yeni nesillere sunmak hem eski nesillere nostaljik bir Ramazan eğlencesi sunuyoruz. 7’den 70’e her kesime hitap eden birbirinden eğlenceli kültür etkinliklerimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber