Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Mayıs 2024 - 12:59 Yorum: 0

Karaman’da iş yerine kurdukları gizli odada kenevir yetiştiren 2 kişi tutuklandı

Karaman’da gizli odaya kurdukları iklimlendirme ve sulama sistemiyle kenevir yetiştiren iş yerine polis ekipleri operasyon düzenledi. Polis, iş yerinin üst katındaki gizli odada saksılara ekili kenevirlerle kurutulmaya bırakılan kenevir ele...

Karaman’da iş yerine kurdukları gizli odada kenevir yetiştiren 2 kişi tutuklandı

Karaman’da gizli odaya kurdukları iklimlendirme ve sulama sistemiyle kenevir yetiştiren iş yerine polis ekipleri operasyon düzenledi. Polis, iş yerinin üst katındaki gizli odada saksılara ekili kenevirlerle kurutulmaya bırakılan kenevir ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde kenevir yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde harekete geçen ekipler iş yerine baskın düzenledi. Polis, iş yerinde yaptığı aramada kenevirin yetiştirildiği odanın önce gizli kapısına ulaştı. Merdiven girişindeki aynanın yanında duran ipten şüphelenerek çeken ekipler, gizli odaya giden duvardaki kapının açıldığını fark etti. Gizli kapıdan içeriye giren ekipler, iklimlendirme ve sulama sistemi kurulan odada saksılarda kenevir yetiştirildiğini belirledi. Gizli odada yapılan aramada ise 1 kilo 927 gram kurutulmuş kenevir, saksılara ekili 11 kök kenevir bitkisi ve bir miktar kenevir tohumu ele geçirdi. Ekipler, gizli odada kenevir yetiştirdiği ileri sürülen S.A. ve A.A. isimli kişileri gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber