Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 09 Şubat 2023 - 15:58 Yorum: 0

Karatay Belediyesi tüm imkanlarıyla deprem bölgesinde

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, 2 büyük depremin ardından bölgede yaraların bir an önce sarılması için bütün imkanlarını seferber etti.

Karatay Belediyesi tüm imkanlarıyla deprem bölgesinde

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, 2 büyük depremin ardından bölgede yaraların bir an önce sarılması için bütün imkanlarını seferber etti.

Karatay Belediyesi, deprem felaketiyle sarsılan bölgeye yardımlarını ulaştırmak için adeta alarma geçti. Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve AFAD koordinasyonunda hareket eden belediye ekipleri, Hatay başta olmak üzere deprem bölgesine yardım ulaştırmak için adeta seferber oldu. Konya genelinde başlayan yardım kampanyası çerçevesinde şu ana kadar 56 tırlık yardım malzemesinin toplanması ve Hatay'a gönderilmesine katkı sunan Karatay Belediyesi ekipleri, depremden en fazla etkilenen Hatay'da AFAD koordinasyonundaki sivil toplum kuruluşu görevlileri ile gönüllü arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarına katılıyor. Hatay merkezin yanı sıra birçok ilçede yıkılan binaların enkazında çalışan ekiplere destek olan Karatay Belediyesi personeli, enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra enkaz altında kalan depremzedelerin çıkarılması ve yaralıların ambulanslara taşınmasına katkı sunuyorlar.

Karatay, 35 araç ve 152 personeliyle yaraların sarılmasına katkı sunuyor

Farklı birimlerden 152 belediye personeli, 35 araç ve ekipmanını da deprem bölgesine gönderen Karatay Belediyesi; arama ve kurtarma çalışmalarına katkının yanı sıra, Hatay'da arama kurtarma çalışması yapan görevliler ile depremzedelerin yemek ve barınma gibi ihtiyaçlarının karşılanması için büyük bir fedakarlıkla çalışıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber