Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 02 Mart 2024 - 10:56 Yorum: 0

Karatay Belediyesi’nden 12. sınıflara yönelik deneme sınavı

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi işbirliğiyle, ilçe genelindeki üniversite adaylarına yönelik olarak ücretsiz TYT Deneme Sınavı gerçekleştirildi....

Karatay Belediyesi’nden 12. sınıflara yönelik deneme sınavı

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi işbirliğiyle, ilçe genelindeki üniversite adaylarına yönelik olarak ücretsiz TYT Deneme Sınavı gerçekleştirildi.
Karatay Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Karatay’daki 12. sınıflara yönelik organize edilen sınav, 16 okulda 2 bin 413 öğrencinin katılımıyla yapıldı.

“Karatay Belediyesi her zaman yanımızda”
Karatay 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü Şaban Dalgıç, ücretsiz olarak gerçekleştirilen deneme sınavıyla öğrencilerin hem kendilerini deneme hem de heyecanlarını yenme imkanı bulduğunu ifade etti. Milli eğitim camiası olarak Karatay Belediyesini her zaman yanlarında hissettiklerini söyleyen Şaban Dalgıç, eğitime olan desteklerinden dolayı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

“Öğrencilerimiz deneme sınavı ile tecrübe kazanacak”
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, deneme sınavının Haziran ayındaki gerçek sınavlar öncesi öğrencilerin bilgilerini sınamak adına büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Üniversite sınavlarına hazırlanan tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileyen Başkan Kılca, “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime ve gençliğe çok önem verdik. Bu çerçevede üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimize desteklerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek bütün öğrencilerin YKS kayıt ücretini karşıladık. Bugün de Karatay’daki 16 okulumuzda Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, KTO Karatay Üniversitemiz iş birliği ile eş zamanlı olarak, üniversiteye hazırlık sınavı gerçekleştirdik. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Ortaöğretim Çalışma Grubumuz tarafından organize edilen deneme sınavlarında öğrencilerimiz sınav tecrübesi kazanacak. Amacımız, gençlerimizin sınavda başarıyı yakalamalarına katkı sunmak” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber