Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 11 Mayıs 2024 - 12:24 Yorum: 0

Karavil Grup’tan bayilerine motivasyon buluşması

Karavil Grup “İnşaatın Yıldızları Bayi Buluşması” programı, Antalya Belek’te bulunan bir otelde gerçekleştirildi.Diyarbakır’da faaliyet gösteren Karavil Grup tarafından düzenlenen bayi buluşması toplantısı, Antalya’da düzenlendi. Birço...

Karavil Grup’tan bayilerine motivasyon buluşması

Karavil Grup “İnşaatın Yıldızları Bayi Buluşması” programı, Antalya Belek’te bulunan bir otelde gerçekleştirildi.
Diyarbakır’da faaliyet gösteren Karavil Grup tarafından düzenlenen bayi buluşması toplantısı, Antalya’da düzenlendi. Birçok sektörde hizmet veren firmanın yapı sektöründe bulunan bayilerinin katılımıyla, yaklaşık 200 kişinin yer aldığı etkinlik, 8-11 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karavil, çok sayıda alanda çalışma gösterdiklerini kaydederek, yeni projeler üzerinde çalışma gösterdiklerine vurgu yaptı.

"İmkanımızı, istihdam sağlayarak paylaşıyoruz"
Karavil, “Grubumuz, sanayiden lojistiğe enerjiden e-ticarete uzanıyor, kısacası hayatın her alanında varız. 5 yıldızlı otelimiz mevcut, bir projemiz de devam ediyor, bitmek üzere. İmkanımızı; yatırım yaparak, bölgedeki insanlarla ülkemize istihdam sağlayarak, paylaşıyoruz. Gayemiz, gruplarımızın imkanını, tecrübelerini daha ileri paylaşmaktır. Bize bağlı doğu ve güneydoğuda, Suriye, Irak ve İran’dan bayilerimizle yaklaşık 200 kişi bir aradayız. Firmalarımızın faaliyetleri ve markalarımız hakkında bilgilendirme yapıyoruz ve yeni projelerimizi aktarıyoruz. Grubumuzda 580 çalışanımız, AVM’mizde 3 bine yakın çalışanımız var. Böyle bir istihdam oluşturduk. Aynı zamanda, bölgenin en büyük alışveriş merkezi bize ait. Gelişeceğiz, büyüyeceğiz, dünyaya açılacağız ama merkez şubemizi ilimizden taşımayacağız” ifadelerine yer verdi.

200 bayi katıldı
Karavil Grup Genel Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Karavil ise, firmanın 50 yıllık bir aile şirketi olduğunu, programı; işbirliği sağladıkları ekiplere motivasyon sağlama ve yeni hedefleri hakkında planlama yapmak için düzenlediklerini aktardı. Karavil, şu sözlere yer verdi: “Firmamız 50 yıllık bir aile şirketi, inşaat, turizm, enerji sektörü ve e-ticaret üzerine yıllardır faaliyet göstermekteyiz. Üretim kısmında yapı malzemeleri üretimi yapıyoruz. Buna yönelik hem stres atma hem geleceğe yönelik konuşmak açısından farklı illerde buluşma sağlıyoruz. Buradaki buluşmamız da yapı sektöründeki beşinci buluşmamız. Yurt içinden 150, yurt dışından 50 firmamız katıldı. Karavil grubun köklü geçmişinden bahsettik, gelecekte hangi yatırımları planladığımızdan bahsettik, iş ortaklarımıza bilgilendirme yaptık.”

"2023 yılında 8 milyon 500 bin kg karbondioksit azaltımı sağlandı"
Karavil grubun son iki yıldır enerji sektörüne ağırlık verdiğine dikkat çeken Zeki Karavil, 2023 yılında karbon ayak izinin azaltılmasına yönelik yaptıkları çalışmada 8 milyon 500 bin kg bir karbondioksit azaltımını sağladıklarını açıkladı. Karavil, “Grubumuzun son iki yıldır ağırlık verdiği sektör, enerji sektörü. Tüm dünyada karbon ayak izinin azaltılmasına yönelik çalışmalar yapılıyor, biz de 2023 yılında yaptığımız enerji yatırımımızla birlikte yılda 8 milyon 500 bin kg karbondioksit azaltımını sağladık. Hedefimiz 2024 yılında daha fazlasını gerçekleştirmek” diye konuştu.

Depremzedelere konut projesi
Geçtiğimiz yıl yaşanan, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından, yeni bir sosyal sorumluluk projesi hazırlığı içinde olduklarını da belirten Zeki Karavil, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Bölgemizde geçtiğimiz yıl çok büyük bir deprem yaşandı, depremden sonra ciddi anlamda konut ihtiyacı meydana geldi. Biz buna hazırlık yapma çabası içindeyiz, bunu bir iş fırsatı olarak görmüyoruz, hem bizim hem bayilerimizin sorumluk projesi olarak görüyoruz. Çünkü bir an önce orda kalan vatandaşların konutlara yerleşmesi gerekiyor. Biz de yapı sektöründe olduğumuz için buna öncelik etmek istiyoruz, elimizden geldiğince bu süreci hızlandırmayı planlıyoruz.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu