Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:12 Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 4 yaşında, Başhekim Prof. Dr. Sağlam, “Halkım...11:11 Başkan Özdoğan: "Hedefimiz, güvenli ve sorunsuz bir ulaşım sağlamak"11:11 Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı11:11 Rektör Kutluhan ‘PAÜ ile Gülümse’ tanıtım etkinliğine katıldı11:10 Aydın’da traktör sürücüleri bilgilendirildi11:10 Kapadokya Üniversitesi seyirlik derslere başlıyor11:10 İstanbul’da yasadışı silah ticareti operasyonu: 269 tabanca ele geçirildi11:10 Bozüyük’te yeşil alanlarda çalışmalar devam ediyor11:09 Cinayet sonrası kaçan sevgililer, 25 dakikada yakayı ele verdi11:08 Kilis’te son bir haftada yapılan uyuşturucu operasyonlarında 13 şüpheli göz...11:07 Prof. Dr. Kocaman: “Yaşanan tüm kalp ritim bozuklukları tedavi edilebilir”11:07 YÖK’ten onay geldi: Uluslararası çift diploma için anlaşıldı11:06 Dünyada ses getiren Türk bilim insanının buluşunda son durum11:06 Uzun: "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün yılda 20 milyon civarında işlem...11:06 Bahçeli: "CHP yönetiminin 6-8 Ekim olayları ile ilgili mahkeme kararına siy...11:05 Bahçeli: "(CHP Genel Başkanı Özel’e) İmralı canisinin affını istiyor musunu...11:04 Hazine arazisinde kaçak kazı yapan şüpheli yakalandı11:03 Dünya Arı Günü etkinliklerle kutlandı11:03 Bahçeli: "6-8 Ekim 2014 tarihindeki isyan teşebbüsüne kalkışanlar hukuki fa...11:03 Bahçeli: "HDP bugün değilse ne zaman kapatılacaktır? Bay Zühtü’nün gitmesin...
Asayiş 30 Nisan 2024 - 15:50 Yorum: 0

Karısını öldüren koca tutuklandı

Samsun’da evlerinin banyosunda 4 yıllık karısını tabancayla öldüren koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yıllık evli oldukları öğren...

Karısını öldüren koca tutuklandı

Samsun’da evlerinin banyosunda 4 yıllık karısını tabancayla öldüren koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yıllık evli oldukları öğrenilen ve bu evlikten de 1 çocukları bulunan Ertuğrul Temiz (39), eşi Gülcan Güneş’i (39) evlerinin banyosunda tabancayla kafasından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Ertuğrul Temiz kardeşine cep telefonundan, "Eşimi vurdum, çocuğumu alıp kaçtım" mesajı attı. Olay polise haber verildi. Eve giden polis kendi imkanları ile kapıyı açıp içeri girdiğinde Gülcan Güneş’i banyoda tabancayla kafasından vurulmuş halde ölü buldu. Ertuğrul Temiz aynı mahallede polise teslim oldu. Gülcan Güneş’in cansız bedeni otopsi için Adlı Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi.
Polisteki sorgusu tamamlanan Temiz, geniş güvenlik önlemleri altında bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Ertuğrul Temiz çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber