Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 30 Kasım 2022 - 10:48 Yorum: 0

Karlıova’da 1 yıl arayla çekilen ’Kar’ görüntüsü tedirgin etti

Bingöl'ün en çok kar yağışı alan ilçelerinden biri olan Karlıova'da, geçen yıl bu tarihlerde çekilen görüntülerde 15 santime kadar kar olduğu görüldü.

Karlıova’da 1 yıl arayla çekilen ’Kar’ görüntüsü tedirgin etti

Bingöl'ün en çok kar yağışı alan ilçelerinden biri olan Karlıova'da, geçen yıl bu tarihlerde çekilen görüntülerde 15 santime kadar kar olduğu görüldü. Kasım ayının bitmesine rağmen ilçeye henüz beklenen kar yağışının gelmemesi ilçe sakinlerini tedirgin etti.

Adını karla kaplı ovadan alan ve Bingöl'ün en çok kar yağışının olduğu ilçelerinden biri olan Karlıova'da, kasım ayının bitmesine rağmen henüz beklenen kar yağmadı. Geçtiğimiz yıl bu tarihlerde çekilen görüntülerde 15 santime kadar karın olduğu ve çocukların okul bahçesinde karın keyfini çıkardığı ilçe merkezine, şimdiye kadar sadece bir kez kısa süreli bir kar yağdı, o da yağmurun etkisiyle yerden kalktı.

Yüksek tepelere yağan karın ilçe merkezine henüz yağmamasına şaşıran vatandaşlar, geçtiğimiz yıl bu tarihlerde yerde 15 santim kar olduğunu söyledi. İlçede kar yerine yağmurun etkili olduğunu belirten vatandaşlardan Erkan Değirmenci, "Geçen yıl bu vakitlerde 15 santimetre kadar kar yağmıştı. Bu seneye baktığımızda ise yağmur var. Dolayısıyla şuan da kar yağışı yok. Geçen hafta 3-5 santim kadar yağdı o da yağmurun etkisiyle eridi. Biz de önümüzdeki günlerde kar yağışını bekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber