Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Kasım 2022 - 10:43 Yorum: 0

Karşıyaka’nın rotası Selahaddin Dinçel

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, dün öğle saatlerinde istifa eden Erman Güraçar'dan sonra rotasını 47 yaşındaki Teknik Direktör Selahaddin...

Karşıyaka’nın rotası Selahaddin Dinçel

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, dün öğle saatlerinde istifa eden Erman Güraçar'dan sonra rotasını 47 yaşındaki Teknik Direktör Selahaddin Dinçel'e çevirdi. Karşıyaka yönetiminin, başarılı teknik adamla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Karşıyaka'da Teknik Direktör Erman Güraçar, son zamanlardaki alınan başarısız sonuçlardan dolayı dün öğle saatlerinde yeşil-kırmızılı yönetime istifasını sundu. Yönetim de bu istifayı kabul ederek 48 yaşındaki teknik adamla yollarını ayırdı. Takımın teknik direktörsüz kalmasından dolayı Karşıyaka yönetimi hızlı bir şekilde teknik adam arama çalışmalarını başlattı ve son olarak Nevşehir Belediyespor'u çalıştıran Selahaddin Dinçel isminde ortak bir karar verildi. Alınan bilgilere göre dün akşam saatlerinde Dinçel'le iletişime geçen Kaf-Kaf, 47 yaşındaki çalıştırıcı ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli teknik direktör ile önümüzdeki günlerde profesyonel imzanın atılacağı ve hafta sonu oynanacak Yeni Mersin İdman Yurdu müsabakasına takımın başında çıkması için yoğun bir çaba gösteriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber