Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2024 - 16:34 Yorum: 0

Kars’ta Cumhur İttifakı’nın seçim çalışmaları sürüyor

Kars’ta Cumhur İttifakı’nın seçin çalışmaları sürüyor.65. Hükümet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Milletvekili Adem Çalkın, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’e destek için esnaf ziyareti y...

Kars’ta Cumhur İttifakı’nın seçim çalışmaları sürüyor

Kars’ta Cumhur İttifakı’nın seçin çalışmaları sürüyor.
65. Hükümet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Milletvekili Adem Çalkın, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’e destek için esnaf ziyareti yaptı.
65. Hükümet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ahmet Arslan, Milletvekili Adem Çalkın, Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger ile birlikte Esnafı ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerini istedi.
Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Cumhur İttifakı heyeti, vatandaşlara projeleri anlattılar, projelerin hayata geçirilmesi notasında vatandaşların oylarına talip olduklarına dikkat çektiler.
Öte yandan Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’e destek çalışmaları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber