Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 03 Şubat 2023 - 13:24 Yorum: 0

KATED’den Türkuaz’a Teşekkür

Türkuaz Su Altı ve Akarsu Arama Kurtarma Derneği'ne; amatör telsizciliğe verdiği desteklerden dolayı Kayseri Amatör Telsizciler Derneği (KATED) tarafından...

KATED’den Türkuaz’a Teşekkür

Türkuaz Su Altı ve Akarsu Arama Kurtarma Derneği'ne; amatör telsizciliğe verdiği desteklerden dolayı Kayseri Amatör Telsizciler Derneği (KATED) tarafından plaket takdim edildi.

Türkuaz Su Altı ve Akarsu Arama Kurtarma Derneği'ne ziyarette bulunan KATED Başkanı Yavuz Altıntop, Dernek Başkanı Mehmet Eskitaş ile bir süre görüştü. Altıntop görüşmenin ardından Amatör Telsizcilik Lisans Eğitimleri'nde kendilerine destekte bulunan Dernek Başkanı Mehmet Eskitaş ve Operasyon Sorumlusu Deniz Temel'e plaket takdim etti. KATED ile aralarındaki protokolü ilerleyen yıllarda daha da geliştirmeyi düşündüklerini belirten Dernek Başkanı Mehmet Eskitaş; "KATED Derneği'ne çok teşekkür ediyoruz. Bizim başkanımızla birlikteliğimiz 1999 Marmara Depremi'ne dayanır. 1999 Marmara Depremi'nde kimse Kayseri ile konuşamazken başkanımız Marmara Bölgesi ile Kayseri'yi görüştüren tek operatördü. O günden bu güne çok acil durumlarda birlikte çalıştık. Türkuaz olarak da KATED ile protokolümüz var. Bu protokolü ileriki yıllarda daha etkin hale getirmeyi düşünüyoruz. Derneğim ve tüm amatör telsizciler adına başkanıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KATED Başkanı Altıntop ise, Eskitaş'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek; "Afetlerde haberleşme ihtiyacı olan kurum ve kuruluşlara destek vermek üzere Türkuaz Su Altı ve akarsu Arama Kurtarma Derneği ile beraber çalışıyoruz. Bu zamana kadar da bizlere çok destekleri oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber