Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Şubat 2022 - 11:03 Yorum: 0

Katlı otoparkta çalışmalar devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, "Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri" projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Katlı otoparkta çalışmalar devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, "Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri" projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri, vatandaşların hayatına kolaylık katacak. İlçede yaşayan vatandaşların haftada bir gün pazar yeri olarak kullanacağı yapı, haftanın 6 günü otopark hizmeti verecek. Bu da bölgedeki park sıkıntısını önemli ölçüde rahatlatacak. Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, pazarın giriş alanı olan son katta tabliye kalıp imalatına devam ediyor. Tabliye kalıp imalatı tamamlandıktan sonra çatı işlerine geçilecek. Çatıda yapıların daha esnek ve kullanışlı olmasını sağlayan uzay kafes sistemi uygulanacak. Toplam 7 bin 398 metrekare inşaat alanı üzerine yapılan Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri, Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmet verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber