Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Nisan 2024 - 00:11 Yorum: 0

Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti

Bayburt’un Demirözü ilçesinde kaybolan 9 büyükbaş hayvan jandarma ekiplerince bulunarak sahibine teslim edildi.Demirözü Akyaka köyünde ikamet eden bir vatandaşın 9 adet büyükbaş hayvanı kayboldu. Tüm aramalara rağmen hayvanlarını bulam...

Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti

Bayburt’un Demirözü ilçesinde kaybolan 9 büyükbaş hayvan jandarma ekiplerince bulunarak sahibine teslim edildi.
Demirözü Akyaka köyünde ikamet eden bir vatandaşın 9 adet büyükbaş hayvanı kayboldu. Tüm aramalara rağmen hayvanlarını bulamayan besici durumu jandarma ekiplerine bildirip, yardım talebinde bulundu. İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri, köyde arama çalışması başlattı.
Köy sakinleri ve jandarma ekiplerince kayıp hayvanlar her yerde arandı. Herhangi bir ize rastlayamayan jandarma ekipleri drone ile arama faaliyeti gerçekleştirdi. Drone ile yapılan arama sonucunda kayıp 9 büyükbaş hayvan, Bani Mezrası eteklerinde bulunarak sahibine eksiksiz şekilde ulaştırıldı.
Öte yandan bir haftada 5 ayrı vatandaşa ait toplam 25 büyükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber