Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:00 Eğitim-Bir-Sen’den Ankara’da öğrencisi tarafından bıçaklanan öğretmen için...14:58 Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu14:58 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Eyüpsultan Belediyesi’ne ziyaret14:57 Yıldırım düşen ahırda 7 inek telef oldu14:57 Abdullah Avcı: “Trabzonspor her zaman yarışmak zorundadır”14:57 İsrafa dikkat çekmek isteyen İtalyan ve Ürdünlü gençler artık malzemelerle...14:56 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Kilisliler ile bir araya geldi14:54 Tramvaya binmek için karşıya geçtiği sırada otomobilin çarptığı Erva, topra...14:53 Kayseri’de 4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 gözaltı14:53 Van’da yayla sezonu başladı: Besiciler ile çobanların sıkı pazarlığı başlad...14:53 Minik Cansu’nun İstiklal Marşı sevgisi14:53 İstanbul Digital Art Festival’e geri sayım başladı14:52 Online eğitim esnasında fenalaşan 22 yaşındaki fizik öğrencisi hayatını kay...14:51 Paris’te olimpiyatlar öncesi mülteci kampı tahliye edildi14:51 Haliliye Belediyesi sıcak yemekleri 4 bin 197 vatandaşa ulaştırıyor14:51 Başkan Kurnaz: "Belediyecilik anlayışımız vatandaşların dertlerine çözüm ol...14:49 Kontrolden çıkan araç refüje çarparak takla attı: 1 yaralı14:48 Davul, zurna ve konvoyla hasada uğurlandılar14:48 Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Afrika ülkeleriyle sağlık turizminde...14:48 MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist...
Asayiş 19 Ocak 2020 - 01:38 Yorum: 0

Kayıp çocuklar ile ailesinin duygusal buluşması

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde karne notları zayıf olduğu gerekçesiyle 2 gün önce ortadan kaybolduktan sonra akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın merkez...

Kayıp çocuklar ile ailesinin duygusal buluşması

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde karne notları zayıf olduğu gerekçesiyle 2 gün önce ortadan kaybolduktan sonra akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde bulunan 2 kardeş, ailesine teslim edildikten sonra eve götürüldü. Çocuklarını kapıda karşılayarak sarılan anne gözyaşlarına boğuldu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde karnelerini aldıktan sonra ortadan kaybolan Medine ve Bünyamin Baturalp kardeşler, polis tarafından yapılan çalışmalar sonucu Şanlıurfa'da merkezde bulundu.

Okuldan karnelerini aldıktan sonra Siverek-Şanlıurfa karayolunda el ele yürüdükleri görüntü güvenlik kamaralarına yansıyan kardeşlerin bir arabaya binerek Şanlıurfa'ya gittikleri tespit edildi.

Şanlıurfa otogarında izine rastlanan çocuklar polis tarafından yapılan çalışma sonucunda Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesindeki Topçu Meydanında bulundu. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen çocuklar babasına teslim edildi.

Müjdeli haberi duyan eve koştu

İki kardeş babalarına teslim edildikten sonra Siverek ilçesine götürüldü. Çocukların bulunduğunu haber alanlar ailenin yaşadığı Abadalağa Mahallindeki eve koştu. Gece geç saatlerde babasıyla beraber evlerine gelen kayıp çocukları anneleri ise kapıda karşıladı. Duygulu anların yaşandığı buluşmada anne çocuklarına sarılarak ağladı.

Çocuklarının bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür eden anne ve baba çok mutlu olduklarını belirtti.

Kayıp çocuklar ile ailesinin duygusal buluşması

Kayıp çocuklar ile ailesinin duygusal buluşması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber