Bursa’nın Gemlik ilçesinde kendisinden haber alınamayan yaşlı adam, 15 saat sonra kendi zeytinliğinde bulundu.
Gemlik’te çıktığı evine geri dönmeyen 77 yaşındaki A.S.’ye ulaşamayan yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Jandarma ve MAG ekipleri, kaybolan yaşlı adam için arama çalışması başlattı. Engürücük Mahallesi’ndeki kendisine ait zeytinliğin yakınlarında bulunan yaşlı adam, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.