Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:29 Filenin Sultanları’nın 22 maçlık galibiyet serisi sona erdi23:29 Kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücü hayatını kaybetti23:28 Ermenistan işgali altındaki 4 köy Azerbaycan’a iade edilecek23:26 Muğla’da Agora Fest Gençlik Festivali başladı23:20 TOBB 80. Genel Kurulu akşam yemeği ATO Congresium’da yapıldı23:20 Yeni Kaledonya’da 12 gün süreyle OHAL ilan edildi23:19 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Yeni anayasa) Süreci siyasi partilerimizle birlik...23:13 GKRY’deki Arnavut Camisi’ne çirkin saldırı22:58 Basketbol Süper Ligi: P. Karşıyaka: 95 - Galatasaray: 9622:48 Başkan Zeyrek: “Halkımızın her bir kuruşuna sahip çıkıyoruz”22:43 TFF 3. Lig Play-off: 52 Orduspor FK: 1 - Aliağaspor: 022:25 TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kurum: "Yeşil dönüşüm çalışmalarında en önemli...22:23 Taksici meslektaşını vurarak öldürmüştü, olay anına ilişkin kamera görüntüs...22:15 Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı22:13 Tavuk yüklü kamyon uçuruma devrildi, yüzlerce tavuk telef oldu: 1 yaralı22:12 Yahudi yerleşimciler Batı Şeria’da Gazze’ye gittiği gerekçesiyle gıda yüklü...22:11 Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Filistinliler özgürlüğün ne olduğunu bütün d...21:50 Slovakya Başbakanı Fico’ya saldırı anı ortaya çıktı21:45 Trabzonspor, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı21:43 Kütahya Tasarım Teknokent’in yeni binası açılışa hazır hale geldi
Eğitim 15 Şubat 2019 - 13:28 Yorum: 0

Kaymakam Öner, İmam Hatiplilerle bir araya geldi

Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme (BENGİ) projesi kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencilerle aynı sırayı paylaşan Kaymakam...

Kaymakam Öner, İmam Hatiplilerle bir araya geldi

Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme (BENGİ) projesi kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencilerle aynı sırayı paylaşan Kaymakam Hüseyin Öner, bu defa İmam Hatipli öğrencilerle bir araya geldi.

Öner, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ile Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederken, öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Ziyaret sırasında, okul idaresi ve öğretmenleri ile 1.Dönemi Değerlendirme Toplantısı yapan Kaymakam Öner, toplantı sonrası 11.sınıflarla okuma programına katıldı. Okuma sonrasında ise, öğrencilerle gelecek planlamaları, hayalleri ve hedefleri hakkında söyleşi tadında keyifli bir sohbet gerçekleştiren Öner, öğrencilerle kariyer planlamasının önemi konusunda tecrübelerini paylaşarak çeşitli tavsiyelerde bulundu ve bu yolda en büyük dostları olan kitapları yanlarından ayırmamaları gerektiğini ifade etti.

Kaymakam Öner, İmam Hatiplilerle bir araya geldi

Kaymakam Öner, İmam Hatiplilerle bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber