Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ağustos 2022 - 14:14 Yorum: 0

Kaymakam Refiki Nalçacı, Bolvadin’e veda etti

Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakam Refiki Görkem Nalçacı adına veda yemeği düzenledi.

Kaymakam Refiki Nalçacı, Bolvadin’e veda etti

Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakam Refiki Görkem Nalçacı adına veda yemeği düzenledi.

Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat ve ilçe protokol üyeleri katıldı. Emirdağ Taşkonak'ta gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kaymakam Bolat, Nalçacı ile mesai arkadaşlığı yaptığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Nalçacı çalışma disiplini ve iş ahlakı konusunda çok değerli bir insan. Genç kaymakamlar olarak elimizden geldiği kadar bütün zamanımızı ilçelerimize, vatandaşlarımıza harcıyoruz. Mesaimizi harcarken, mesai arkadaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile ilgili kurumlarla birlikte çalışıyoruz. Kamu yönetimi kolektif bir dinamikle çalıştırmayı gerekiyor. Kaymakam adayı arkadaşlarımız bu kolektifi öğrenme noktasında önemli bir adım. Nalçacı'ya bundan sonraki görev hayatından başarılar dilerim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber