Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Şubat 2022 - 10:49 Yorum: 0

Kaymakam Tunç, şehit ailelerini ziyaret etti

Şırnak'ın Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı...

Kaymakam Tunç, şehit ailelerini ziyaret etti

Şırnak'ın Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Nurettin Çömlek ile birlikte ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Beraberindekilerle şehit polis memuru Mustafa Karaca, şehit Piyade Er Haşim Sekin ve şehit güvenlik korucusu Rujhat Kırmızıgül'ün ailesine ziyarette bulunan Kaymakam Tunç, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemez olduğunu vurguladı. Tunç, devlet olarak devletin tüm imkanlarıyla şehit ailelerinin hizmetinde olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber