Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 04 Temmuz 2023 - 12:29 Yorum: 0

Buca’da LGS Tercih Günleri başladı

Buca Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde yapılan sınav sonrası tercih sürecindeki gençler için LGS Tercih Günlerini başlattı. Öğrenciler, 14 Temmuz’a kadar uzman rehber öğretmenlerden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilece...

Buca’da LGS Tercih Günleri başladı

Buca Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde yapılan sınav sonrası tercih sürecindeki gençler için LGS Tercih Günlerini başlattı. Öğrenciler, 14 Temmuz’a kadar uzman rehber öğretmenlerden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilecek.
Buca Belediyesi, LGS tercih dönemi boyunca öğrencilerin yanında olacak. Radikal Eğitim Kurumları iş birliği ile düzenlenen LGS Tercih Günleri çerçevesinde, Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi (BEM) ile Buca Belediyesi önündeki stantlarda 09.30-18.30 saatleri arasında alanında uzman eğitimciler gençlere danışmanlık yapacak. Ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, 0 232 439 10 10 (Dahili 3535-3536) ve 0 232 216 21 47 numaralı telefonları arayarak randevu almaları ve yanlarında sınav sonuç belgelerini getirmeleri yeterli olacak.
Öğrenci kenti Buca’da ana sınıfından üniversite son sınıfa kadar tüm öğrencilere destek vermeyi sürdüreceklerini belirten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Tercih sürecindeki tüm öğrencilerin hayallerindeki okullara yerleşmelerini diliyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber