Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Şubat 2023 - 15:58 Yorum: 0

Kayseri Büyükşehir, deprem bölgesi Osmaniye’de de yaraları sarıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük deprem sonrası afette...

Kayseri Büyükşehir, deprem bölgesi Osmaniye’de de yaraları sarıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük deprem sonrası afette en fazla etkilenen illerden olan Osmaniye'de de fedakârca görevini yapıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 şiddetinde iki ayrı depremin ardından sadece Kahramanmaraş'ta değil, depremden etkilenen Osmaniye ilinde de arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

Bu çerçevede, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sivil Savunma Birimi organizasyonunda kurulan yerel destek ekibinden 43, personel, 1 idareci ve 1 şoför olmak üzere toplam 45 kişilik personel, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde olan ve 10 ilde etkili olan depremden etkilenen Osmaniye'de arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

6 Şubat Pazartesi'den itibaren AFAD İl Müdürlüğü ekiplerinin talebi sonrası Osmaniye'de deprem bölgesine gönderilen Kayseri Büyükşehir ekipleri, canla başla görev yapıyor.

Öncelikle arama kurtarma faaliyetlerine katılan ekipler, bölgede enkaz altında kalan 10 kişiyi sağ olarak kurtardı.

Daha sonra ekipler, deprem bölgesinde yardım depoları ve depremzede vatandaşların kullanımı için çadır kurma gibi görevleri fedakârca yerine getiriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber