Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Şubat 2023 - 16:33 Yorum: 0

Kayseri Büyükşehir, varilleri sobaya dönüştürüp, depremzedelere gönderdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla 75 adet varili sobaya dönüştürerek depremzedelerin soğuktan bir nebze...

Kayseri Büyükşehir, varilleri sobaya dönüştürüp, depremzedelere gönderdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla 75 adet varili sobaya dönüştürerek depremzedelerin soğuktan bir nebze de olsun korunmaları için afet bölgesine gönderdi.

Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin Türkiye'de açtığı yaraları sarmak için devlet ile millet seferber oldu. Yoğun kış şartlarında deprem felaketinde vatandaşların yanında yer alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin birçok biriminde görevli personel araç ve gereçleri ile bölgede üstün gayretle görev yaparken, onlarca yardım tırını da deprem bölgesine göndermeye devam ediyor.

Variller, soba olarak tasarlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi'ne ait 75 adet varil, sobaya dönüştürülerek depremzedelerin soğuktan bir nebze de olsun korunmaları için afet bölgesine gönderildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmaya devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber