Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Kayseri Şekerspor'da galibiyet sevinci

KAYSERİ (AA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Kayseri Şekerspor'da, Bergama Belediyespor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.Kulüp basın sözcüsü...

Kayseri Şekerspor'da galibiyet sevinci

KAYSERİ (AA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Kayseri Şekerspor'da, Bergama Belediyespor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp basın sözcüsü Uğur Metiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak son haftalarda iyi bir ivme yakalayarak, küme düşme hattının üstüne çıktıklarını belirtti.

Ligin 27. haftasında konuk ettikleri Bergama Belediyespor'u yenerek, kümede kalma yolunda önemli bir adım daha attıklarını vurgulayan Metiner, şöyle devam etti:

"Ligin bitmesine 7 hafta kaldı. Ligin ilk yarısında istediğimiz sonuçları alamamıştık. Ancak son dönemde iyi bir hava yakaladı takım ve alt sıralardan kurtulma adına ışık verdi. Amacımız bu 7 haftada alabildiğimiz kadar galibiyet elde ederek, takımı ligde tutmak. Bunu başaracak güce de sahibiz. Taraftarımızdan takıma destek bekliyoruz."

28. haftada Van Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacaklarını hatırlatan Metiner, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak yükselişlerini sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber