Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Şubat 2023 - 15:08 Yorum: 0

Kayseri Süper Amatör Küme’de kritik hafta

Aynı puana sahip iki takım Erciyes Esen Makine FK ile Kayseri Şekerspor birbirlerine üstünlük sağlamak için sahaya çıkacak.

Kayseri Süper Amatör Küme’de kritik hafta

Aynı puana sahip iki takım Erciyes Esen Makine FK ile Kayseri Şekerspor birbirlerine üstünlük sağlamak için sahaya çıkacak.

Kayseri Süper Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Erciyes Esen Makine FK ile Kayseri Şekerspor ligin 17. haftasında kozlarını paylaşacak. 39'ar puana sahip iki takımın zorlu doksan dakikası büyük heyecana sahne olması bekleniyor. Geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatan iki takımın dev maçında kazanan takım şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde edecek. Geride kalan 16. hafta sonunda 15 maça çıkan Kayseri Şekerspor 13 galibiyet ve 2 mağlubiyet alırken Erciyes Esen Makine FK ise 14 maçta 13 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Erciyes Esen Makina FK 2-0'lık sonuçla kazanmıştı.

5 Şubat Pazar günü Erkilet Stadı 2 Nolu Sahada oynanacak olan Erciyes Esen Makine FK ile Kayseri Şekerspor maçı saat 15.00'de başlayacak ve futbolseverlerin bu maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber