Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Şubat 2023 - 16:24 Yorum: 0

Kayseri Üniversitesi’nden deprem bölgesine yardım eli

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve çok sayıda ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından depremzedelere destek ve yardım için kolları sıvayan...

Kayseri Üniversitesi’nden deprem bölgesine yardım eli

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve çok sayıda ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından depremzedelere destek ve yardım için kolları sıvayan Kayseri Üniversitesi, deprem bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderdi ve göndermeye de devam ediyor.

Depremden hemen sonra ana kampüsü olan 15 Temmuz Yerleşkesindeki Kongre ve Kültür Merkezi'ni artçı sarsıntılardan dolayı evine giremeyen vatandaşların barınması için 24 saat hizmetlerine açan Kayseri Üniversitesi, başlattığı yardım seferberliği ile toplanan battaniye, katalitik soba, tüp, çocuk bezi, çocuk maması, giysi, ayakkabı, çorap, hasta bezi, su, süt, bisküvi, ton balığı, kuru gıda, ıslak mendil, mazot vb. çok miktardaki ihtiyaç malzemesini ise Kayseri Kızılay Şubesi aracılığı ile deprem bölgesindeki illere gönderdi.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin acı ve üzüntüsünü milletçe yaşadığımızı belirterek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diledi.

Günün birlik ve yardım zamanı olduğunu belirten Rektör Karamustafa, "Kayseri Üniversitesi ailesi olarak imkânlarımız çerçevesinde depremzedelerin yaralarının sarılmasına katkı için her türlü destek ve yardıma devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber