Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2023 - 13:21 Yorum: 0

Bakım-onarım ve güçlendirme çalışmalarına devam ediyor

Bilecik İl Özel İdaresi, köy yollarında bakım-onarım ve güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.Bilecik İl Özel İdaresi, köylerdeki yol bakım-onarım ve güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar çerçevesinde Dömez Köyü yol...

Bakım-onarım ve güçlendirme çalışmalarına devam ediyor

Bilecik İl Özel İdaresi, köy yollarında bakım-onarım ve güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.
Bilecik İl Özel İdaresi, köylerdeki yol bakım-onarım ve güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar çerçevesinde Dömez Köyü yoluna 12 bin metrelik BSK kaplama işlemi tamamlandı. Ayrıca, Hacıdurmuşlar köyü yolunda güçlendirme ihtiyacı olduğu tespit edilen 2 bin metrelik alanda malzeme serimi ve sanat yapıları çalışmaları devam ediyor. Bakım-onarım faaliyetleri çerçevesinde ise Eceköy Karaçayır bağlantı yoluna 3 bin metrelik BSK kaplama ve Belenalan köy yoluna 11 bin metrelik PMT serimi gerçekleştirildi.
İl Özel İdaresi’nin tamamlanan çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada, vatandaşların kullanımına sunulan yolların hayırlı olması dileği ifade edildi. Ayrıca, devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber