Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Nisan 2023 - 09:18 Yorum: 0

Kayserispor 13. galibiyetini aldı

Spor Toto Süper Ligde mücadele veren Kayserispor, ligin 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 4-3 mağlup etmeyi başardı.

Kayserispor 13. galibiyetini aldı

Kayserispor, bu sezon ligdeki 13. galibiyetini elde etti.

Spor Toto Süper Ligde mücadele veren Kayserispor, ligin 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 4-3 mağlup etmeyi başardı. 27 haftada 13 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Kayserispor, 41 puan topladı. Sarı kırmızılılar bu sezon dış sahada Hatayspor, Kasımapaşa, Gaziantep FK, İstanbulspor, Bitexen Giresunspor ve Trabzonspor'u mağlup etmeyi başardı. Kayserispor'un bu sezon aldığı galibiyetler şu şekilde:

2.Hafta Kayserispor 1-0 İstanbulspor

4.Hafta Kayserispor 3-0 Giresunspor

6.Hafta Kayserispor 1-0 Antalyaspor

7.Hafta Hatayspor 0-4 Kayserispor

10.Hafta Kayserispor 2-1 Galatasaray

11.Hafta Kasımpaşa 0-1 Kayserispor

13.Hafta Gaziantep FK 1-2 Kayserispor

19.Hafta Kayserispor 4-1 Sivasspor

21.Hafta İstanbulspor 2-4 Kayserispor

22.Hafta Kayserispor 1-0 Başakşehir

23.Hafta Giresunspor 1-2 Kayserispor

26.Hafta Kayserispor 3-0 Hatayspor (Hükmen)

27.Hafta Trabzonspor 3-4 Kayserispor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber