Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:36 İslam ülkelerinin temsilcileri Konya’dan güzel hatıralarla ayrıldı15:35 Eskişehir’de konut satışı yüzde 27,8 oranında azaldı15:35 Manisa’daki 17 kilometrelik sulama kanalı temizleniyor15:35 Büyükçekmece’de yaya geçidinde kadına motosiklet çarptı, metrelerce öteye s...15:34 Mersin’de 50 özel bireye akülü sandalye dağıtıldı15:33 Başkan Büyükkılıç: "Büyük Şehir Sanat Galerisi açıyoruz"15:31 ATM önünde işlem yapanlara yardım etme bahanesiyle yaklaşarak banka kartlar...15:30 Piknikçilerin yeni gözdesi Park Ankara15:30 Manisa’nın ulaşım sorunlarının çözümü için çalışıyorlar15:29 Kasapoğlu, ’Gençlik, Geleceğe Bakış, İyi Oluş’ seminerinde konuştu15:28 Takla atan araçtan emniyet kemeri sayesinde burnu bile kanamadan kurtuldu15:27 Balıkesir’de Nisan ayında bin 791 konut satıldı15:26 Başkan Zeyrek kiraz üreticileriyle bir araya geldi15:26 MEB AKUB ‘19 Mayıs Ruhuyla 19 Kilometre Doğada Yürüyorum’ etkinliği yaptı15:25 Başkan Çavuşoğlu: “Gelecek nesillerin güven içinde yaşaması için çalışacağı...15:25 Yatırım Finansman, Ampute Futbol Milli Takımı’na sponsor oldu15:25 40 kampüsten 285 öğrenci dünyanın en prestijli 945 üniversitesinden kabul a...15:25 Rektör Kutluhan: “Ülkemiz, genç beyinlerimizin inancı ile geleceğe koşmakta...15:21 Zeytinburnu’nda pompalı tüfekle dehşet saçtı: O anlar kamerada15:20 Murzioğlu: “SGK ile etle tırnak gibiyiz”
Asayiş 30 Nisan 2024 - 12:35 Yorum: 0

Kazaya karışan tankerin deposu delindi, binlerce litre yağ oluk oluk yollara aktı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde yakıt dolu tanker ile tır çarpıştı, kaza sonrasında tanker’in depo vanası kırılınca binlerce litre yağ oluk oluk yollara aktı.Tarihi İpekyolu Aydınlar Tesisi sahasında meydana gelen olayda tanker geri geri...

Kazaya karışan tankerin deposu delindi, binlerce litre yağ oluk oluk yollara aktı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde yakıt dolu tanker ile tır çarpıştı, kaza sonrasında tanker’in depo vanası kırılınca binlerce litre yağ oluk oluk yollara aktı.
Tarihi İpekyolu Aydınlar Tesisi sahasında meydana gelen olayda tanker geri geri manevra yaparken arkadan gelen bir tıra çarptı. Kaza sonrası tankerin akaryakıt depo kısmındaki vana kırıldı, sonrasında binlerce litrelik fiorin yağı caddeye döküldü.
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri gelerek çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber