Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Temmuz 2023 - 09:48 Yorum: 0

Gediz’de yaz Kur’an Kursları için açılış töreni

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, ülke genelinde olduğu gibi 3 Temmuz’da başlayan Yaz Kur’an Kursları için açılış töreni düzenlendi.Ulu Camii’nde düzenlenen törene İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, din görevlileri, veliler ve öğrenciler katıld...

Gediz’de yaz Kur’an Kursları için açılış töreni

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, ülke genelinde olduğu gibi 3 Temmuz’da başlayan Yaz Kur’an Kursları için açılış töreni düzenlendi.
Ulu Camii’nde düzenlenen törene İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, din görevlileri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılış töreninde Kur’an Kursu öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, hadisi şerif, şiir ve ilahilerle törene katılanları adeta mest ettiler.
Yaz Kur’an kurslarını, çocuklara karşı sorumlulukların yerine getirilmesi noktasında sunulmuş büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Müftü Sebahattin Turan, “Yaz Kur’an kursları, doğru dini bilginin doğru bir yöntemle çocuklarımıza aktarıldığı kıymetli bir imkândır. Bu imkânı iyi değerlendirip yavrularımızın tertemiz gönüllerine Allah sevgisini, Hz Peygamber (S.A.V)’in sevgisini, aile sevgisini ve vatan sevgisini aşılamalıyız" dedi.
Program sonunda müftülük tarafından törene katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber