Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2023 - 14:03 Yorum: 0

Keçiören Belediyesinden günlük 2 bin 500 kişiye iftar hizmeti

Keçiören Belediyesi tarafından deprem bölgeleri Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş Ekinözü'ne kurulan iftar çadırlarında günlük 2 bin 500 kişiye sıcak...

Keçiören Belediyesinden günlük 2 bin 500 kişiye iftar hizmeti

Keçiören Belediyesi tarafından deprem bölgeleri Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş Ekinözü'ne kurulan iftar çadırlarında günlük 2 bin 500 kişiye sıcak iftarlık sunuluyor. Her gün farklı türde yemek, tatlı ve içeceğin ikram edildiği iftar çadırlarından bölgede bulunan depremzede vatandaşlar ve görevli personel faydalanıyor.

Ramazan ayının deprem nedeniyle buruk geçtiğini ancak birlik, kardeşlik ve dayanışma duygusunun üst düzeyde yaşlandığını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "İnşallah en kısa zamanda devletimizin ve milletimizin kucaklaşmasıyla bu zor günleri atlatacağız. Mübarek Ramazan ayında iftar çadırımızda dualarla açılan oruçların kabul olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Depremin ilk gününden itibaren depremzede kardeşlerimize desteğimiz sürdü. Yaralar sarılana kadar her türlü desteğimiz devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber