Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 30 Nisan 2024 - 12:02 Yorum: 0

Keçiören’de çevre temizliği

Keçiören’de bulunan mesire alanları ve doğal alanlarda mıntıka temizliği yapıldı.Keçiören Belediyesi tarafından yürütülen temizlik çalışmasıyla cam, plastik ve kâğıt gibi doğada yok olması zaman alan ve geri dönüştürülebilir yüzle...

Keçiören’de çevre temizliği

Keçiören’de bulunan mesire alanları ve doğal alanlarda mıntıka temizliği yapıldı.

Keçiören Belediyesi tarafından yürütülen temizlik çalışmasıyla cam, plastik ve kâğıt gibi doğada yok olması zaman alan ve geri dönüştürülebilir yüzlerce kilo atık geri dönüşüme gönderildi. Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce oluşturulan “Doğayı Temizleme Ekibi” ilçedeki mesire alanları ve kırsal kesimlerde mıntıka temizliği yaptı. Çöp niteliğindeki atıklar ile geri dönüştürülebilen atıklar ayrı ayrı toplanarak araçlara yüklendi. Geri dönüştürülebilen atıklar, geri dönüşüm merkezine götürülerek ekonomiye katkı sağlandı.

Keçiören Belediyesi yetkilileri tarafından daha temiz bir Keçiören için doğada dönüşmesi zor olan atıkların doğaya bırakılmaması konusunda çağrıda bulunularak hem toprak örtüsünün hem de yeraltı sularının kirlenmemesi için daha dikkatli olunması gerektiğine vurgu yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber