Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:23 Bakan Bayraktar: “Erzincan İliç’te maden sahasında meydana gelen heyelan so...07:22 Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker kurtarı...07:12 İliç’teki maden ocağında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı06:55 Pendik’te 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 yaralı06:53 MSB: “3 Mayıs tarihinde, yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye s...05:39 Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama05:32 Emet’te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı05:27 Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı05:00 Trump’ın eski yardımcısı “sus payı” davasında ifade verdi04:11 AJet’in Ankara-Erzincan seferi yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara’ya...04:00 Beykoz’da kontrolden çıkan hafif ticari araç otomobile çarptı: 2 yaralı03:50 Maltepe’de alkollü sürücü otobüs durağına girdi02:56 Bayburt’ta basit yaralama suçunda taraflar TSK’ya bağış yapma şartıyla uzla...02:53 Uzlaştırma Büro ekiplerince bir dosya daha çözüme kavuşturuldu02:49 Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geld...02:47 Bayburt’ta ’Orman Benim’ etkinliği02:44 Erzincan’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı02:20 Yangına karşı ormanlık alanları ve bahçeleri temizlediler02:10 Erzincan’da “İhtiyar Kız” isimli komedi oyunu sahnelendi01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
Yerel 04 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

Kedi ve köpekler, sosyal medya üzerinden sahiplendiriliyor

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi'ndeki kedi ve köpeklerin, sosyal medya üzerinden sahiplendirildiği bildirildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

Kedi ve köpekler, sosyal medya üzerinden sahiplendiriliyor

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi'ndeki kedi ve köpeklerin, sosyal medya üzerinden sahiplendirildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevinin sosyal medya adresi "www.facebook.com/kepezalti.barinak" sayfasından fotoğrafları yayınlanan kedi ve köpekler sahiplendirilerek sıcak bir yuvaya kavuşmaları sağlanıyor.

Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi, 7 gün 24 saat çalışarak sahipsiz hayvanlara yönelik acil ihbarları, hayvan ambulansı ve toplama ekibi ile gelen hasta hayvanlara tıbbi ve cerrahi tedavileri yapılıyor.

Bakımevinde, sağlıklı ve uygun yaştaki tüm kedi ve köpekler kısırlaştırılırken, her hayvanın karma, kuduz, iç-dış parazit aşıları yapılıyor. Bakımları ve tedavileri yapılan kedi ve köpekler, 30 lira çip ücreti karşılığında sahiplendiriliyor.

Barınaktan yılda ortalama 600 kedi ve köpek sahiplendiriliyor. Barınağa ziyaret ve sahiplendirmeler 14.00-16.00 saatleri arasında yapılıyor.

Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımev'nin "www.facebook.com/kepezalti.barinak" sayfasından ayrıca kayıp kedi ve köpek ilanlarına da yer veriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Şube Müdürü Adnan Büyükkaya, yaklaşık 60 saldırgan ve 150 engelli köpeğe ek olarak, her ay kedi-köpek bakımevine 300 yeni giriş yapıldığını belirterek, "Bakımevinde toplamda aylık 510 sahipsiz hayvana hizmet verilmektedir. Bu hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması çok önemli" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber