Kemer Belediyesi ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arasında iş birliği protokolü imzalandı.ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Başk...
Kemer Belediyesi ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Topaloğlu, ATSO Başkanı Hacısüleyman ve yönetim kurulu üyelerini Kemer Belediyesi girişinde karşıladı. Başkan Topaloğlu, başkanlık makamında yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tekne kazasında hayatını kaybeden ATSO Başkanı Ali Bahar’a Allah’tan rahmet dileyen Başkan Topaloğlu, “Ali beyle en son AKTOB’un toplantısında bir araya gelmiştik. Turizmi ve Kemer’in geleceği hakkında uzun uzun konuşarak neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunmuştuk. Daha sonra buluşmak için konuşmuştuk ama 3 gün sonra maalesef talihsiz kaza oldu. Türkiye, dinamik ve çalışkan bir insanı kaybetti. Kendisi yerinde duramıyordu ve çok hareketliydi. Bundan sonra onun kaldığı yerden devam etmek gerekiyor. Mekanı cennet olsun” dedi.
ATSO önceki dönem yönetiminin Kemer’e Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi kazandırdığını hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Merkezimizde şu anda 100 kişilik Kemer Belediyesi Gençlik Orkestramız var. Ayrıca bando ekibimiz var. Bunda en fazla emeği olan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ’dır. Merkezin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyarette, Başkan Topaloğlu, özellikle eğitim alanında yaptıkları desteklerle ilgili bilgiler vererek, turizmde yaşanan gelişmeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu.
ATSO Başkanı Hacısüleyman ise ATSO Başkanı merhum Ali Bahar’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, “Kendisiyle gece gündüz mesai yapıyorduk. Sadece Antalya değil Türkiye kendisinden ilerde çok fazla yararlanabileceği bir değeri kaybetti. Aslında bugünkü ziyareti 18 Temmuz tarihi için ayarlamıştık. Ali Bahar kendisi gelecekti ama bir programı nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştı. Maalesef bugün bir eksikle geldik. Mekanı cennet olsun” dedi.
İş birliği protokolü imzalandı
Arslanbucak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Numara 44 adresinde bulunan Arslanbucak kapalı pazar yerinin semt pazarının kurulmadığı ve belediye tarafından yapılması planlanan etkinliklerde kullanılmadığı durumlarda araç kiralama faaliyeti gösteren iş yerlerine bekletme alanı olarak gösterilmesi ile ilgili iş birliği protokolü imzalandı.
Kemer Belediyesi Temmuz ayı meclisine sunulan önergede Kemer genelinde araç kiralama faaliyeti gösteren işletmelerin turizm sezonunda dolaylı olarak oluşturduğu trafik sıkışıklığının giderilmesi, otopark karmaşıklığının çözülmesi amacıyla Arslanbucak Mahallesi 401 ada 1 parselde yer alan taşınmazın araç bekleme alanı olarak belirlenmesi oy çokluğu ile kabul edilmişti.
Ziyaret sonrası ATSO Başkanı Hacısüleyman, Başkan Topaloğlu’na, içerisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların olduğu plak olan bir gramofon hediye etti.
Ziyarette, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Semih Top, Cansın Efir, Sema Özdemir, Mustafa Çelik, Ali Rıza Akar, Kemer Belediyesi Beldibi Mahalle Sorumlusu Cumali Akdağ, Kemer Belediyesi Göynük Mahalle Sorumlusu Halit Canevi, ATSO Kemer Temsilcisi Mehmet Çokseyrek yer aldı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Türk Eximbank ve Almanya’nın ihracat kredi garantilerini uygulamakla görevli Euler Hermes Aktiengesellschaft arasında reasürans anlaşması imzalandı.Türkiye’nin resmi ihracat destek kuruluşu Türk Eximbank ve Almanya Federal Cumhuriyeti’nin ihracat kredi ga
Yozgat’ın Yerköy ilçesinde biçerdöver ustaları, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde başlayacak hasat sezonu öncesinde yoğun mesaiye başladı. İlçede hummalı bir çalışma yürütülürken, bakımı tamamlanan biçerdöverler tırlara yüklenerek hasat için yola çıkmayı bekl
Manisa Kuyumcular ve Sarraflar Derneği (MAKSAD) Başkanı Mehmet Ödevli, altın piyasasındaki hareketliliği değerlendirerek, "Savaş zamanı yükselmesi beklenen altın bu kez düştü, ancak yatırımcı her zaman uzun vadeli düşünmeli" dedi.Manisa Kuyumcular Çarşısı
Kastamonu Üniversitesi, 2025 yılı içerisinde 9 patent, 4 faydalı model ve 18 tasarımın tescillenmesine katkı sundu.2025 yılı verilerine göre Kastamonu Üniversitesi bünyesinde 9 patent, 4 faydalı model ve 18 tasarım tescili elde edildi. Aynı dönemde 8’i ul
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, "Türkiye şu anda ateş çemberinde. Bu manada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye, Cumhur İttifakı’nın liderlerine güveniyoruz" dedi.Türkiye Kamu
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Manyaslı üretici Emre Sömer tarafından 1 milyon 110 bin liraya alınan Merinos koçunun doğacak kuzularına bugünden 150 talep geldi.Afyonkarahisar, Burdur, Antalya, Bursa, Konya ve Eskişehir gibi illerden sürü sahipleri, üstü
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken,"İş sürekliliği destek programı ile esnafımıza can suyu sağlıyoruz" dedi.Fransa hükümetinin finansmanı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye iş birliğin
Türkiye’nin en genç hava yolu şirketi AJet, misafirlerinin seyahat konforunu yükseltmek amacıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki CIP Salonu’nu yeniliyor. 3 Nisan itibarıyla başlayacak çalışmaların ardından AJet’in CIP Salonu, yeni konseptiyle 2026
Kurban Pazarında Hareketlilik Başladı
Bahçeye Gitti, Bir Daha Dönmedi: Eski Muhtar Ölü Bulundu
03Deprem Bölgesinde Yerinde Dönüşüm İçin Kritik Düzenleme Yasalaştı
04İhraç Edilen CHP’li Başkan Göçer’den Açıklama: ‘CHP Arınmaya Gidecek’”
05TFF’den Yeşilyurtspor’a Play-Off Finali Sonrası Ceza
06Battalgazi Belediyesi’nden Bayram Öncesi Yoğun Mesai
07Bayram Tatili Sınav Öğrencileri İçin Kritik Eşiğe Dönüştü
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük