Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kemer Belediyesi işbirliği ile Kemer Cumhuriyet Meydanı turizm sezonuna hazırlanıyor. Meydanın araç giriş çıkışı nedeniyle yıpranan traverten taş kaplamaları değiştiriliyor.
Turizmin göz bebeği Kemer ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nı baştan sona düzenleyerek büyüten Antalya Büyükşehir Belediyesi, meydanı turizm sezona hazırlıyor.
Kentsel Tasarım Projesi ile bambaşka bir görünüme kavuşan Kemer Cumhuriyet Meydanı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kemer Belediyesi işbirliğiyle yaza hazır hale getiriliyor. Çalışmalar kapsamında meydanın zemininde bulunan ve yıpranan traverten taş kaplamaları için 3 bin metrekare taş Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edildi. Yıpranan taşlarının sökümünün ardından meydana yeni taşlar döşeniyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından meydan yeniden kullanıma açılacak.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.