Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Yerel 22 Nisan 2024 - 16:03 Yorum: 0

Kent Konseyi’nden Başkan Uçar’a hayırlı olsun ziyareti

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Yönetim Kurulu, üyeleri ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimlerinde ikinci kez Yakutiye Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr. Mahmut Uçar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Erzurum Kent Konseyi Ba...

Kent Konseyi’nden Başkan Uçar’a hayırlı olsun ziyareti

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Yönetim Kurulu, üyeleri ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimlerinde ikinci kez Yakutiye Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr. Mahmut Uçar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları, Gençlik Meclisi, Başkan Uçar’ı tebrik ederek, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Yakutiye Belediyesi’nin birçok belediyeye örnek olduğunu vurgulayan Tanfer, Başkan Uçar’a Kent Konseyine verdiği destek için teşekkür etti.
Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Başkan Uçar’a kent konseyi çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Başkan Tanfer, ”Kent Konseyi Yönetim Kurulum adına Yakutiye’de önemli hizmetlere katkı sunmanız takdire şayandır. İkinci döneminizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile birlikte daha güzel hizmet proje sayılarının artırılması temennisinde bulunuyor, üstün başarılar diliyorum” dedi.
Kent Konseyi Gönüllülerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Yakutiye Belediye Başkan Dr. Mahmut Uçar, Kent Konseyi Başkanı Tanfer’’e Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür etti. Yakutiye Belediyesi’nin de katılımcı bir anlayış ile yönetildiğini, Bu yönetim anlayışı nedeniyle kent konseyiyle düzenli bir şekilde iş birliği içinde olduklarını ifade etti. Başkan Uçar, “Mahalle meclisi başkanlarıyla sürekli toplantılar düzenliyorduk. Mahalle meclisi sayısını artırmanın, Mahalle meclisi olan yerlerde de mahalle meclislerini daha aktif hale getirmemiz gerekiyor. Yakutiye İlçemizin gelişimi için var gücümüzle çalışmalarımızı hep birlikte sizlerin de önemli görüş ve talep desteklerinizle sürdüreceğiz. Aynı kentte yaşıyorsak, aynı havayı soluyorsak, ortak değerlerimize sahip çıkmamız lazım. Bugün geldiğiniz için de değerli Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer’e kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından ziyarete katılan Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini tanıtarak, taleplerini iletti. Ziyaretin ardından Başkan Uçar, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri ile hatıra fotoğraf çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber