Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Mavisi SUV modeli, ilk kez getirildiği Burdur'da vatandaşlarla buluştu.
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Mavisi SUV modeli, ilk kez getirildiği Burdur'da vatandaşlarla buluştu. Burdur halkı TOGG'a büyük ilgi gösterdi. Burdur'un tek kadın taksi şoförü Sebahat Sezer tek hedefinin TOGG'a sahip olmak olduğunu söylerken, taksi olur mu bu araçtan sorusu üzerine; "Olur tabii neden olmasın. Çok güzel araba geniş, tam benim istediğim gibi"
yanıtını verdi.
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Mavisi SUV modeli Cumhuriyet Meydanı'nda Burdur halkı ile buluştu. Vatandaşlar Togg ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Adeta izdihamın yaşandığı tanıtım alanında vatandaşlar TOGG direksiyonu geçip 10 saniye oturabilmek için uzun süre beklediler.
Burdur'un tek kadın taksi şoförü Sebahat Sezer tek hedefinin TOGG'a sahip olmak olduğunu söylerken, bir başka vatandaş Mustafa Karayel ise "Gerçekten çok güzel araba. Allah bin kere razı olsun Cumhurbaşkanımızdan. Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar. Zaten yapamaz diyemiyorlar. Şu arabaya bak, şu servete bak gerçekten çok güzel" sözlerini söyledi.
Tanıtım törenine telefonla katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "TOGG milli otomobildir, dolayısıyla milletimizindir. Milletimiz görsün diye bugün Burdur'da. Ne kadar gerçek olup olmadığını milletimiz görsün" diyerek Burdur halkının TOGG'u kötüleyenlere gereken cevabı vermesini istedi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Dijital Pazarlama Okulu iş birliğiyle düzenlenen "Yapay Zeka ile Dijital Büyümenin Anahtarı" eğitim programı, iş dünyasından yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gaziantep ve bölgedeki işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerine
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 15-17 Haziran tarihleri arasında uyuşturucu madde satışı, bulundurulması ve kullanımının önlenmesine yönelik iki ayrı çalışma gerçekleştirildi
Gaziantep Nizip Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yüklü miktarda para, silah ve çok sayıda belge ele geçirildi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda bir adet tabanca, bin 63 adet f
Dört gün süren ve pazartesi günü tamamlanan ankete göre, Amerikalıların yüzde 38'i ABD'nin önümüzdeki 250 yıl boyunca tek bir ülke olarak varlığını sürdüremeyeceğini düşünüyor. Katılımcıların yalnızca yüzde 62'si ülkenin geleceğine ilişkin iyimser görüş b
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik İstanbul merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 19 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 693 bin lira, 12 bin 800 dolar ve 63 bin 240 avro
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, PTT ve HGS'nin kurumsal kimliklerinin taklit edilerek oluşturulan sahte internet siteleri üzerinden vatandaşların dolandırıldığı tespit edildi.
İlçeye bağlı Yukarı Sarhan Mahallesi’nde, M.D.E. yönetimindeki 46 FS 108 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle kaza yaptı. Haber verimesi üzerine olay yerine Besni Belediyesi itfaiye ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü M.D
Ticaret İl Müdürlüğü denetim personelleri tarafından 12-18 Haziran tarihleri arasında Eskişehir merkez ve ilçelerinde denetimler gerçekleştirildi. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında yapılan denetimlerde fiyat etiketi, kasa-raf fiy
Barış rüzgârı altını ayakta tutmaya yetmedi
Brent petroldeki düşüş benzine indirim olarak yansıdı
03ABD'den Tel Aviv'e: Sizi koruyan silahların çoğunu biz sağladık
04Belçika kullanmadığı savaş uçaklarını Ukrayna'ya bağışlayacak
05Avrupa’nın birçok bölgesinde “Süper tropik gece” alarmı
06Muğla'da durdurulan otomobilde 5 kilogram skunk ele geçirildi
07Hakkari’de 2 kilogram skunk ele geçirildi: 4 tutuklama
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük